Sudske klupe

“Vračara” iz Zenice prevarila ženu, ukrala joj zlatni nakit i 200 KM

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prijedorska policija uhapsila je osobu inicijala A.B. iz Zenice, osumnjičenu da je “vračanjem” od jedne žene uzela novac i zlatni nakit.

Naime, ona je Prijedorčanku prevarila u njenoj kući gdje joj je pružala seanse gatanja, no nakon toga ju je opljačkala.

Policijskoj stanici Prijedor slučaj je 20. decembra prijavila oštećena koja je u detalje ispričala šta se zapravo dogodilo.

“Postupajući po prijavi policijski službenici došli su do saznanja da se u vezu sa izvršenjem krivičnog djela prevara može dovesti A.B. iz Zenice, koja je istog dana pronađena i lišena slobode. Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je osumnjičena u namjeri sticanja protivpravne imovinske koristi na adresi stanovanja oštećenog lica, za lažno obećanje vračanja od oštećene uzela novac i zlatni nakit”, navode iz Policijske uprave Prijedor.

U toku je rad na kompletiranju predmeta nakon čega će protiv A.B. Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor biti dostavljen izvještaj za navedeno počinjeno krivično djelo.

Autor: klix.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno