Zenica

Voda nije sa trase autoceste, izvođač hitro reagirao i uklonio otpad i očistio kanal

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Voda nije sa trase autoceste, izvođač hitro reagirao i uklonio otpad i očistio kanal – Odvodne vode koje su se izlile uz spojnu saobraćajnicu koja vodi od naplatnog mjesta Zenica sjever do priključka na M-17 ne potiču sa trase autoceste, nego sa okolnog terena, uključujući i lokalne saobraćajnice koje vode u obližnje naselje.

Zbog velikih padavina te prisustva veće količine smeća i otpada sa lokalne saobraćajnice, došlo je do začepljenja odvodnog kanala uz spojnu saobraćajnicu koja vodi od naplatnog mjesta Zenica sjever do priključka na M-17.

Izvođač radova hitro je reagirao i izvršio uklanjanje otpada i očistio kanal.

Iako se ovaj incident nije desio zbog bilo kakvih propusta prilikom gradnje Zeničke obilaznice, podsjećamo javnost da na ovoj saobraćajnici postoji garancija izvođača za kvalitet izvedenih radova u trajanju od dvije godine.

Izvođač je još prisutan na ovom lokalitetu jer uređuje lokalne saobraćajnice koje su korištene u toku izgradnje autoceste.

Press JP Autoceste FBiH 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno