Kultura

Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić – vrsni gitaristi dolaze u Zenicu!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić – vrsni gitaristi dolaze u Zenicu! – Sada već i sinonimi, Stefanovski i Tadić, stižu sa svojim gitarama u BNP, gdje će počastiti zeničku publiku sa svojim već svjetskim poznatim izvedbama flamenca, rock-a, bluesa, jazz-a i etno glazbe u kombinaciji s tradicionalnom makedonskom glazbom.

Jedni od najboljih gitarista ovog prostora nastupaju zajedno još od 1998. godine, kada su realizirali svoj prvi zajednički album pod nazivom „Kruševo“, a nakon toga je uslijedilo još nekoliko uspješnih projekata. Njihova suradnja otkriva novu stranu zvuka akustične gitare, stvarajući novu paletu zvukova u kojoj miješanju lokalno i globalno; tradicijsko i univerzalno, s ciljem istraživanja tradicionalne makedonske glazbe, makedonskih ritmova i melodike u kombinacije sa suvremenim svijetom glazbe.

Virtuozni gitaristi sa svjetski priznatim statusom jamče nezaboravne gitarske koncerte, strastvenu energiju i ugodno druženje, pa svakako navratite 18.10.2020. u BNP i dobro se zabavite.

Sve ulaznice kupljene za prvi datum vrijediti će i za novi datum 18.10.2020.

Ulaznice za koncert se prodaju na blagajni BNP-a.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno