Biznis

Vispak i Klas među pet najboljih

Rezultati israživanja agencije Global Market Solutions o tome koliko bh. građani poznaju domaće proizvođače, te koje proizvode najčešće konzumiraju, pokazalo je između ostalog da su dva branda AS GROUP, Vispak i Klas ocijenjeni kao prepoznatljivi i kvalitetni. Veoma smo ponosni na ovu činjenicu i to je još     jedan dokaz da se trud koji ulažemo u razvoj naših brandova isplatio. Jaki brandovi su jedini garant razvoja i najbolji su način očuvanja postojećih i kreiranja novih radnih mjesta. Drago nam je da smo opravdali povjerenje  bosanskohercegovačkih potrošača, kaže se u saopćenju kompanije AS GROUP.

Ispitanici su trebali navesti i konkretne brendove, od kojih su najčešće kao prepoznatljive i kvalitetne bh.     proizvođače navodili Violetu, Vispak, Klas, Milkos i Ovako, ali i mnoge druge, čime su pokazali visok nivo poznavanja brendova – od tekstilne industrije, preko konditorskih proizvoda do mesne industrije.

Ukupno 50 posto ispitanika svih dobnih kategorija u potpunosti poznaju bh. proizvođače i njihove brendove, 49 posto djelimično, dok jedan posto ispitanika ne poznaje bh. proizvođače i njihove brendove.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem
Tagovi