Politika

Vijećnik Šišić (SDP) tvrdi: prijetio mi je gradonačelnik Kasumović “Još me jednom spomeni, vidjet ćeš Allaha mi”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na svom Facebook profilu gradski vijećnik i član SDP Zenica Amel Šišić objavio je tekst u kojem navodi da je danas u poslijepodnevnim časovima gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović prijetio i da je iste prijetnje prijavio u MUP-u ZDK.

“Poštovane Zeničake i Zeničani, u kakvom stanju se nalazi naš grad najbolje pokazuje ovo danas što se meni desilo!

U 18:12 h zaprimio poziv sa meni nepoznatog broja(063 693 982) . Nakon mog javljanja predstavio se gospodin Fuad Kasumović, gradonačelnik grada Zenice kojom prilikom mi je uputio prijetnje:

“Još me jednom spomeni, vidjet ćeš, Allaha mi. Svojom se politikom bavi”!

Ne znam šta je uzrok ovakvog njegovog ponašanja ali ovo ne dolikuje prvom čovjeku četvrtog grada po veličini u BiH.

Prijetnje sam po završetku poziva prijavio MUP-u ZDK. Ovom prilikom želim da vas obavijestim da ću nastaviti sa svojim radom kao i do sada i da ću bez obzira na prijetnje i pritiske ostati dosljedan i boriti se za ono što je dobro za naš Grad. Želim da vas upoznam sa čime se sve susreću vijećnici koji ne rade onako kako to želi gospodin Fuad Kasumović. Ukoliko se nešto desi mojoj porodici i meni da znate da iza toga stoji lično gradonačelnik grada Zenice gospodin Fuad Kasumović.” naveo je Šišić u svojoj objavi.

Vijećnik Šišić i Kasumović su ranije ovog mjeseca također imali “okršaj” nakon što je Amel Šišić javno negodovao radi odnosa gradonačelnika Kasumovića prema SDP-u.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno