Ostali sportovi

VIDEO+FOTO: Žrijeb za meč BIH – Poljska – petak, subota i nedjelja u Areni

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO+FOTO: Žrijeb za meč BIH – Poljska – petak, subota i nedjelja u Areni- U Gradskoj areni u Zenici danas su izvučeni parovi za Davis cup single i dubl mečeve I kola euroafričke grupe između selekcija Bosne i Hercegovine i Poljske.

Sutra, 03. februara od 14 sati prvi će snage odmjeriti u singl  meču Mirza Bašić i Kamil Majchrzak.Nakon njih na programu je  i duel  Damir Džumhur  i Hubert Hurkacz.  U subotu  04. februara od 14 sati na programu su dubl mečevi. Naš par su Tomislav Brkić i Mirza Bašić a Poljski  par Marcin Matkowski  i Lukasz Kubot. U nedjelju 05.02. na rasporedu će biti singl mečevi između Damira Džumhura i Kamila Majchrzaka, te Mirze Bašića i Huberta Hurkacza. U prodaji su trodnevne ulaznice po cijeni od 10 KM, te jednodnevne po cijeni od 5 KM za prvi i treći dan i 3 KM za drugi dan Davis Cup susreta BiH – Poljska, a možete ih naći na svim prodajnim mjestima kupikartu.ba, kao i na blagajni Arene Zenica.

Tomislav Brkić je nakon žrijebanja kazao kako bi bilo dobro da je takmičenje otvorio Džumhur, ali da očekuju dobre mečeve i dvije pobjede prvog dana takmičenja.

DAVIS CUP: Obavještenje za publiku  dužni smo da vas podsjetimo na “Partisan Crowd Rule”, pravilo koje se primjenjuje tokom mečeva Davis Cupa:

Bilo kakva buka za vrijeme servisa, između prvog i drugog servisa i tokom trajanja poena, može ometati igrače oba tima. U Davis Cup takmičenju postoji PARTISAN CROWD pravilo prema kojem buka i ometanje igrača od strane publike, naročito za vrijeme servisa, za rezultat može imati kaznu za podržavani tim, te ponavljanje i gubitak poena. Poštovana publiko, uživajte u meču, podržavajte vaše favorite, ali vas molimo da ne pravite buku u pomenutim situacijama. Takođe, napominjemo da u dvorani nije dozvoljeno korištenje bliceva, te da zvono na mobitelima mora biti ugašeno. Hvala na razumijevanju i pomoći.

E.Imamović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno