Zenica

VIDEO+FOTO: Zenički ITC darovao Kantonalnoj bolnici Zenica opremu i poslove vrijedne 164 hiljade KM

VIDEO+FOTO: Zenički ITC darovao Kantonalnoj bolnici Zenica opremu i poslove vrijedne 164 hiljade KM – U JU Kantonalna bolnica Zenica su od kraja prošle godine do danas realizovane donacije firme ITC Zenica u ukupnoj vrijednosti 164 hiljade KM, i to u vidu dva respiratora – aparata za disanje u vrijednosti oko 110 hiljada KM u jedinicama za intenzivno liječenje, te donacijama u hirurškim plahtama i kompresama (potrošnom materijalu), kao i adaptaciji bolesničkog apartmana u Službi za unutrašnje bolesti.

Sve tri ove donacije firme ITC imaju značajnu materijalnu vrijednost, koja nam omogućava da svoja sredstva usmjerimo na druge potrebne nabavke, ali im je vrijednost mnogo veća, time što se sve odmah koriste za liječenje pacijenata i poboljšanje zdravstvene usluge. O tome su danas govorili direktor KBZ Rasim Skomorac, direktor i vlasnik ITC Zenica Suvad Isaković i pomoćnik direktora KBZ Kasim Spahić.

Pogledajte video sa press konferencije, te kratak zapis iz obnovljenog bolesničkog apartmana. Klikni na foto za pokretanje videa:

..

 
loading...