Zenica

VIDEO+FOTO: Zeničke ulice sablasno prazne pred utakmicu između BiH i Ukrajine

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nešto više od dva sata prije početka utakmice između BiH i Ukrajine, zeničke ulice su sablasno prazne i sve nagovještava da će i tribinama Bilinog polja izostati navijači Zmajeva koji su se očekivali u velikom broju.

Poraz reprezentacije BiH od Finske ugasio je sve nade da se naša reprezentacija može domoći Svjetskog prvenstva ili u najgorem slučaju baraža, nakon čega je splasnula euforija među navijačima Zmajeva.

Finska kolo prije kraja ima četiri boda više od bh. tima i nedostižna je za našu selekciju te će Finci sa selekcijom Ukrajine voditi borbu za drugo mjesto u grupi.

Iako je uoči utakmice s Finskom, među navijačima vladala sjajna atmosfera koja je jedno vrijeme bila “poljuljana” lošim rezultatima, neočekivani poraz je pokvario raspoloženje, ali i računicu naših fanova.

Zbog toga večeras nema euforije u Zenici, iako su se svi nadali da će ovo biti meč odluke u borbi za baraž.

Utakmica BiH – Ukrajina igra se večeras na Bilinom Polju od 20:45, a teksualni prijenos meča možete pratiti na portalu Klix.ba, dok je direktan TV prijenos osigurala Nova BH.

Autor: E.Mehić



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno