Nogomet

VIDEO+FOTO: Zastave sa ljiljanima “dominiraju” u Zenici, svi žele da vide Ronalda i društvo

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Navijači nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine “preplavili” su ulice Zenice uoči večerašnje utakmice kvalifikacija za Euro protiv Portugala.

Kako javlja naš reporter iz Zenice, najviše navijača je ispred hotela Zenica, gdje čekaju da vide jednog od najboljih nogometaša svih vremena Cristiana Ronalda.

Obezbjeđenje ispred hotela Zenica je ogromno, no i pored toga simpatizeri nogometaša Al Nassra se nadaju da će uspjeti doći do fotografije ili autograma od legendarnog Portugalca.

Također, na ulicama Zenice “dominiraju” zastave sa ljiljanima koje će večeras krasiti tribine stadiona Bilino polje.

Podsjetimo, utakmica Bosna i Hercegovina – Portugal je na rasporedu večeras na stadionu Bilino polje u Zenici sa početkom u 20:45 sati uz direktan prijenos na BHT i tekstualni prijenos na portalu Klix.ba.

Glavni sudija meča je Halil Umut Meler iz Turske dok će mu pomoćnici biti Mustafa Eyisoy i Kerem Ersoy također iz Turske.

Četvrti sudija meča je Arda Kardesler iz Turske, a sudije u VAR sobi su Benoit Millot iz Francuske te Alper Ulusoy iz Turske.

Autor: E.Mehić



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno