Zabava

Video+foto: The Frajle oduševile Zeničane

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Video+foto: The Frajle oduševile Zeničane – Proljetnu turneju po Bosni i Hercegovini i dodatnu promociju trećeg studijskog albuma „B strana ljubavi“, koja ruši sve rekorde slušanosti, The Frajle su počele večeras, 15.aprila u Zenici, a već u subotu, slijedi 16.april koncert u Tuzli u BKC-u, dok su Frajle 6. maja u Banja Luci, a  dan kasnije koncert u Sarajevu će biti održan u 7.maja u BKC-u.

Ovaj zanimljivi muzički karavan pošao je iz Zenice, a sjajan muzički događaj koproducentski potpisuju Agencija „Zeus“ i Bosansko narodno pozorište Zenica. Publika u BNP-u je bila oduševljena. Marija Mirković, Nataša Mihajlović, te Nevena i Jelena Buća Zeničanima su večeras priredile istinski užitak u vrhunskim izvedbama kako novih pjesama, tako i starih zaboravljeni hitova izvedenih kroz njihov prepoznatnljiv i unikatan stil.

U dvoranu BNP – a Frajle su donijele svo svoje muzičko umijeće i ispunile obećanje da će koncert donijeti lavinu dobrog raspoloženja. Svi koji su nekad slušali Novosađanke na live nastupima slažu se da četiri dame na scenu donose poseban show i muzičku energiju po kojoj se njihove svirke dugo pamte.

Prije koncerta The Frajle su potpisivale svoje CD-ove fanovima u “dm”-u u centru “Džananović”, a nakon koncerta družile su se sa posjetiocima u Cabaret Clubu BNP-a. Donosimo vam foto galeriju sa ovih lokacija, kao i video zapise početka nastupa.

KLIKNI OVDJE DA VIDIŠ VIDEO POČETKA NASTUPA

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno