Zabava

Foto: X-treme Park Show i dijalog za budućnost

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Foto: X-treme Park Show i dijalog za budućnost  – Dijalog za budućnost i dalje nastavlja svoje aktivnosti edukacije mladih i poticanja na nenasilje, borbu protiv predrasuda i nasilja, te uspostavljanje tolerancije i njegovanje kulture dijaloga. U cilju što veće podrške promociji projekta “Dijalog za budućnost”, nastao je kreativni koncept događaja koji je danas predstavljen mladima u Zenici, a biće organizovan i u Bijeljini.

X-treme Park Show organizuje se u sklopu projekta Dijalog za budućnost, a cilj je okupiti što više zaljubljenika urban street sport aktivnosti na jednom mjestu, te svim posjetiocima priuštiti odličan provod uz vratolomije skejtera, parkurista, free runnera, BMX bikera, koji će svoje vještine pokazati na namjenski postavljenom poligonu.

Mlada umjetnica SASSJA uz pratnju DJ SOUL-a će svojim muzičko-scenskim nastupom zabaviti publiku.

“Razmišljali smo na koji način mlade približiti jedni drugima i pokazati im da je upravo različitost ta koja nas čini interesantnijima. Događaj X-Treme Park Show je kombinacija različitih sportova, a cilj je isti, izvesti što više zanimljivijih akrobacija, dobro se zabaviti i naučiti nešto od drugih. Upravo to povezuje mlade, sadržaj koji je interesantan i zabavan, a u isto vrijeme prilika da istražuju i upoznaju se sa drugim i drugačijim. Kroz projekat “Dijalog za budućnost“ želimo da na mladima blizak način komunikacije, koji je uz to i edukativan, utičemo na njihovu znatiželju za upoznavanjem sa prilikama koje stoje ispred njih. Na taj način mladi ruše predrasude, shvataju da trebaju istrajati u realizaciji svojih ideja i da razlike ne trebaju da budu prepreke. Razlike nas inspirišu!“, rekao je Namik Hadžalić, koordinator projekta Dijalog za budućnost.

Pogledajte mali dio atmosfere sa današnjeg druženja u Zenici –



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno