Zenica

VIDEO+FOTO: Svečana sjednica Gradskog vijeća Zenice i dodjela Nagrada Zenice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO+FOTO: Svečana sjednica Gradskog vijeća Zenice i dodjela Nagrada Zenice – Povodom Dana Zenice, 20. marta, u Velikoj sali Gradskog vijeća i Grada Zenice održava se Svečana sjednica na kojoj su dodjeljene nagrade laureatima za ovogodišnje Nagrade Zenice. Osim dodjele nagrada, imati ćete priliku čuti i svečani govor Gradonačelnika Fuada Kasumovića. Planirani početak sjednice je u 10 sati.

Kolege sa RTV Zenica direktno su prenosili svečanu sjednicu – klikni da vidiš video:

Pogledajte i foto galeriju sa svečane sjednice:

Ocjenjivački sud Grada Zenica je odlučio da se ove godine ne dodjeli Grb i Plaketa Zenice. Donesena je i obrazložena odluka o dodjeli pet Nagrada Zenice. Laureati su  Aldina Aganović (za rezultate u odgojno-pedagoškom radu u muzici….), Klub sjedeće odbojke Zenica 92 (20 godina postojanja i rada – resocijalizacija RVI i sportski rezultati…), Munir Selimović (olimpijski trener za rezultate u sportu i obrazovanju….) , Sabahudin Jašarević (profesor UNZE za afirmaciju obrazovnog rada…..), i Semir Šut (policijski komesar unapređenje rezultata rada policije i sigurnosti grada…..).

Ocjenjivačkom sudu su stigla četiri prijedloga za Grb (od 139 predlagača), 21 za Nagradu (387 predlagača), osam prijedloga za Plaketu (182 predlagača).

FOTO: Šut, Aganović, KSO Zenica 92, Selimović i Jašarević




Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno