Biznis

Video+foto: sve spremno za Vinozeus 2016.

sve spremno za Vinozeus 2016.
sve spremno za Vinozeus 2016.
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Video+foto: sve spremno za Vinozeus 2016. -Poštovani. U petak 8. aprila 2016. u restoranu Trubadur hotela Dubrovnik u Zenici u terminu od 16 do 22 sata održat će se 3. Međunarodni salon vina i gastronomije «Vinozeus». Učešće na salonu su najavile eminentne vinarije iz BiH, Hrvatske, Srbije, Makedonije, Crne Gore, Italije kao i gastro izlagači.

U toku trajanja salona imate priliku da kušate preko 100 biranih etiketa vrhunskih vina i pjenušaca kao i da uživate u proizvodima poznatih proizvođača suhomesnatih narezaka i sireva.

U toku su posljednje pripreme za treći po redu Vinozeus. Osigurali smo gostovanje poznatih somelijera i enologa koji će, uz degustaciju,
zaljubljenicima u vino otkriti malo znane tajne prizvodnje i konzumacije ovog plemenitog napitka.

Salon će otvoriti vrata za širu publiku koja će za posjet salonu te degustaciju vina i gastro delicija izdvojiti simboličnih 10 KM koliko iznosi cijena ulaznica. To potvrđuje nastojanje Vinozeus tima i preduzeća Dubrovnik da stalno radi na podizanju vinske kulture i na približavanju svojih dugogodišnjih partnera vinara, sa jedne, te konzumenata sa druge strane.

Željno Vas očekujemo. Dubrovnik d.o.o.,  www.vinozeus.com

Pogledajte OVDJE prošlogodišnju FOTO galeriju Vinozeusa.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno