Zabava

VIDEO+FOTO: subota 25.3. u 21 sat – hala 9. Željezare Zenica – Stereo Groove party B&H

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO+FOTO: subota 25.3. u 21 sat – hala 9. Željezare Zenica – Stereo Groove party B&H – StereoGroove 2nd Anniversary 25.03. velika hala Željezare Zenica – 25.03. 2017. godine, u velikoj hali Željezare, broj 9, Zenica, sa početkom u 21:00 desit će se party, u organizaciji Stereo Groove Bosna i Hercegovina.

Headlinerica večeri će biti brazilska ljepotica Fernanda Martins aka Don Chandler, a pored nje događaj će uveličati i Kristina Lalić, Tea Vučković, te dva lokalna DJ-a Adot i Davor B, ali i specijalni gost Du’art. Ne samo da će događaj biti upotpunjen audio ugođajem, nego će svi posjetitelji imati priliku uživati i u vizualitiju, koji će raditi četvrta dama VJ-ica Wizaro.

Fernanda Martins jedna je od najboljih i definitivno jedna od najpoznatijih ženskih DJ-ica techno muzike na svijetu. koja po prvi put dolazi u Bosnu i Hercegovinu, a pod alijasom Dot Chandler puštati će techno set.

Svoje karte možete nabaviti na svim prodajnim mjestima koja podrazumijevaju sistem kupikartu.ba, u gradovima Sarajevo,Tuzla, Jablanica, Bihać, Visoko, Sanski Most, Travnik, Busovača, Gradačac, Bosanska krupa, ali i u Hrvatskoj, Srbiji te u Crnoj Gori.

U Zenici karte možete pronaći i u:
-Da Vinciju
-Retru
-Starom satu
-Black Pearlu, po cijeni od 20 KM.

After party će biti održan na Smetovima, a o svemu saznajte više putem naše facebook stranice StereoGroove Bosnia and Herzegovina.

Vidimo se!

https://www.facebook.com/events/1634869573474819/?active_tab=discussion

Line-up:
>FERNANDA MARTINS<
(aka Dot Chandler)– Techno Set (Devotion Records/ Cubbo – Brasil)
www.twitter.com/DjFerMartins | www.mixcloud.com/djfernandamartins |www.myspace.com/dj_fernandamartins | www.instagram.com/djfernandamartins | https://plus.google.com/+djfernandamartins |
www.facebook.com/audiocoderecs | www.facebook.com/devotionrecords |www.djfernandamartins.com

>DU’ART< Kne’Deep( Lisboa, Portugal)
https://www.facebook.com/pg/DuArT.

>KRISTINA LALIĆ< Beograd,Srbija
Gain Records, Naked Lunch
https://www.facebook.com/kristinalalicofficial

>TEA VUČKOVIČ<Maribor,Slovenija
Eclipse recordings, Techburst Records, Eco Festival
https://www.facebook.com/pg/DjTeaVuckovic/



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno