Zabava

UM: konkurs za scenario igrane TV serije

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

UM: konkurs za scenario igrane TV serije – U svom nastojanju da održi visoko postavljene i dostignute standarde u proizvodnji i emitovanju televizijskih programa United Media raspisuje konkurs za scenario igrane TV serije.

Cilj ovog konkursa je da se milionskom auditoriju naših korisnika u regionu ponudi televizijski sadržaj zasnovan na originalnim, lokalnim idejama i da se kroz podizanje standarda same produkcije kreiraju adekvatni i visokokvalitetni televizijski sadržaji. Konkurs je otvoren za sve televizijske autore iz regiona, ali i čitavog sveta koji svoja dela stvaraju na regionalnim jezicima Adria regiona. Scenarije poslati na email [email protected] –

Konkurs je otvoren do 01.05.2017. do 23:59 časova

Aplikacije koje pristignu nakon tog roka neće biti evaluirane.

Pogledajte video

USLOVI KONKURSA

  1. Konkurs je otvoren za sve autore bez obzira na njihov dosadašnji profesionalni angažman
  2. Prijava mora sadržati kompletan scenario Prve epizode u trajanju od 30 ili 60 minuta kao i sinopsis čitave serije ne duži od dve strane. Molimo vas da ne šaljete opise likova, slike ili bilo koji drugi pisani ili video materijal.
  3. Scenario kojim se konkuriše može biti zasnovan na originalnoj priči ili na adaptaciji objavljenog književnog dela. Ako je u pitanju originalna priča autor mora imati puna autorska prava, a ukoliko je u pitanju adaptacija postojećeg dela autorska prava nisu neophodna.
  4. Jezik scenarija mora biti jedan od jezika kojima se govori u regionu: srpski, hrvatski, bosanski, crnogorski, slovenački i makedonski.
  5. Scenarije poslati na email [email protected]
  6. Scenario mora biti napisan fontom Courier 12 i dostavljen u PDF formatu.
  7. Scenario koji se prijavljuje ne sme imati na sebi upisane podatke koji se odnose na autora i njegove kontakte. Svaka aplikacija dobiće svoj identifikacioni kod.
  8. Odluku o izboru radova donosi evaluaciono telo angažovano od strane United Media.
  9. Odluka o izabranim radovima biće javno objavljena na www.unitedmedia.net/konkurs
  10. Autori zadržavaju sva prava na prijavljene radove.
  11. Autorima izabranih radova ponudiće se saradnja na realizaciji projekta.
  12. Konkurs je otvoren do 01.05.2017. do 23:59 časova. Aplikacije koje pristignu nakon tog roka neće biti evaluirane. Odluka o izabranim radovima doneće se najkasnije do 15.06.2017. godine.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno