Zabava

VIDEO+FOTO: Šesti Međunarodni skup vozila i vlasnika vozila “Alfa Romeo” u subotu i nedjelju u centru Zenice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U subotu i nedjelju Zenica će biti domaćin šestog Međunarodnog skupa vozila i vlasnika vozila “Alfa Romeo”. Domaćin, Alfa Romeo kluba Zenica očekuje dolazak ljubitelja ovog automobila iz drugih bh. klubova, ali i Srbije, Hrvatske, Slovenije i Njemačke. Okupljanje je planirano u subotu prijepodne u dolini Lašve, na granici Busovače i Zenice, kod restorana Florida, odakle konvoj “Alfista” kreće ka Ilijašu.

Uvečer, centru grada na Trgu Alije Izetbegovića biti priređena noćna izložba svih učesnika – vlasnika ove marke putničkih automobila, a očekuje se i prezentacija novih modela Alfe Romeo – Giulia i Stelvio. Uz nastup Plesne akademije Viktory iz Zenice planiran je i party, da bi program bio nastavljen u nedjelju ujutro.

Od deset ujutro (nedjelja) na Trgu Alije Izetbegovića biće izloženi ljubimci-četverotočkaši učesnika skupa, ali i organizirana humanitarna tombola, čiji prihod je namijenjen za liječenje članova udruženja SRCE ZA DJECU  BiH. Nakon toga uslijediće defile i trka ubrzanja na 302 metra u tri kategorije. U popodnevnim satima, „Alfisti“ su ponovno u centru grada na dodjeli nagrada i zahvalnica učesnicima.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno