Zabava

„Petominutne priče o dalekim krajevima“, trideseta knjiga kolekcije je na kioscima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ne propustite i posljednju knjigu iz Disneyjeve kolekcije petominutnih priča. Putovanja i otkrivanje novih krajeva, posebno onih dalekih, upoznavanje novih kultura i ljudi, širi naše vidike, obogaćuje živote i pomaže nam da bolje razumijemo svijet u kojem živimo.

U knjizi Petominutnih priča o dalekim krajevima izabrali smo junake koji žive na drugim krajevima svijeta omogućavajući tako djeci da osjete i vide druge kulture, narode i način života.

U prvoj priči otići ćemo na Havaje, gdje će nam Lilo i Stitch pokazati čime se bave u slobodno vrijeme. Vrijeme na plaži proveli su veoma uzbudljivo! Sljedeća priča pod nazivom Priča o strašnom vatrenom zmaju vodi nas u Kinu, kroz koju nas vodi Mulan sa svojom porodicom i prijateljima. Djevojčica Vaiana koja živi na ostrvu provela je dan sa djecom iz svog sela skupljajući trsku za izradu korpi. Bilo je tu igre, traženja, egzotičnih priča i drugih dogodovština, ali ono što je najvažnije, jeste da priča ima sretan kraj. Pod vrelim suncem Afrike smjestila se priča o lavićima Simbi i Nali koji kreću u novu pustolovinu. Istraživali su i zaključili da žive u divnoj zemlji. Posljednja priča je sjajna priča o djevojčici Rajki, koja sa svojim izmišljenim prijateljem kroz igru putuje po svijetu. Tu su i emocije koje ih prate na svim putovanjima. Vjerujemo da će ova knjiga ostaviti lijep utisak na sve koje je budu čitali i da će inspirisati roditelje i djecu da putuju, istražuju, upoznaju našu divnu planetu!

Sa ovom knjigom se završava kolekcija Disneyjevih petominutnih priča. Nadamo se da ste uživali u vremenu koje ste proveli čitajući priče i stvarajući nove uspomene sa vašim najmlađima. Sada je i pravo vrijeme da dopunite svoju kolekciju, ukoliko ste propustili neki od prethodnih brojeva. Samo ograničeno vrijeme će knjige iz ove jedinstvene kolekcije biti dostupne za naručivanje na www.tropik.ba, sa mogućnošću dostave u cijeloj Bosni i Hercegovini. Dostupno je latinično i ćirilično izdanje kolekcije.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno