Zabava

Video+foto: “Šefica” u Ekranu od 7. aprila

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Video+foto: “Šefica” u Ekranu od 7. aprila  – Veliko nam je zadovoljstvo obavijestiti vas da je od , 07. aprila urnebesna komedija “ŠEFICA” (THE BOSS) na redovnim repertoarima BiH kino dvorana: Multiplex Cinema City Sarajevo, Multiplex Palas Banja Luka, Multiplex Ekran Zenica, Kino Kaleidoskop Tuzla, Kino Theatre Busovača, Bioskop Andrićgrad Višegrad i Kino Kozara Prijedor.

Nominovana za Oskara, Melissa McCarthy („Djeveruše“, „Žestoke djevojke“) u filmu „Šefica“ igra glavnu ulogu, industrijskog mogula koju šalju u zatvor kada je uhvate zbog insajderskog trgovanja.

Melissi McCarthy se pridružuju zvijezde Kristen Bell, Peter Dinklage i Kathy Bates. U režiji Bena Falcona, ova komedija je zasnovana na originalnom liku koji je stvorila Melissa McCarthy, a po scenariju koji je ona napisala zajedno sa Benom Falconom i Steveom Malloryem.

Šefica je priča o povratku žene koja se ubila od posla da bi dospjela tu gdje jeste. Vjerujte da najbogatija žena u zemlji neće dozvoliti da sitnice poput bankrota i saveznog zatvora unište njen zlatni stil. Ona je feniks koji će se ponovo dokopati vrha.

U pravom Darnell stilu, Michelle će skovati sumnjivi poslovni plan za novi poduhvat, brauni imperiju koja će je sigurno katapultirati nazad u veliku ligu, a njenoj bivšoj asistentkinji Claire obezbjediti sigurnu budućnost za nju i njenu kćerku Rachel. To djeluje kao dobitna kombinacija dok se Michelle, boreći se s instinktom da igra nepošteno i da pređe preko mrtvih da bi dobila šta hoće, zapita da li će se vratiti na zasluženo prvo mjesto među prevarantima ili će je ljubav jedne porodice poremetiti zauvjek.

Pogledajte trailer filma:

Una Film

ŠEFICA (THE BOSS)

U kinima od 7. aprila 2016.

Režija:           Ben Falcone

Uloge:        Melissa McCarthy, Kristen Bell, Peter Dinklage i Kathy Bates

Scenario:      Melissa McCarthy, Ben Falcone, Steve Mallory

Žanr:              komedija

Studio:           Universal

Nominovana za Oskara, Melissa McCarthy („Djeveruše“, „Žestoke djevojke“) u filmu „Šefica“ igra glavnu ulogu industrijskog mogula koju šalju u zatvor kad je uhvate zbog insajderskog trgovanja. Kad se ponovo pojavi na sceni i pokuša da se predstavi kao najnovija američka „slatkica“, neće svi koje je zavrnula moći tako lako da joj oproste i zaborave.

Melissa McCarthy se pridružuju zvezde Kristen Bell, Peter Dinklage i Kathy Bates. U režiji Ben Falconea, ova komedija je zasnovana na originalnom liku koji je stvorila Melissa McCarthy, a po scenariju koji je ona napisala zajedno sa Falconeom  i Steve Mallory-jem.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno