Naše

VIDEO+FOTO: Rezultat našeg nemara: Pacovi “vladaju” javnim površinama

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kao svojevrsna reakcija na danas objavljenu informaciju o formalnom početku radova, tj. postavljanju kamena-temeljca za kompleks zatvorenih bazena u Babinoj rijeci, čitatelji portala poslali su nam “drugu stranu” dešavanja, snimljenu tek pedesetak metara od današnje ceremonije.

-Ovo je sramota komunalaca, grada, stanara okolnih zgrada. Ovo je najbliža okolina zatvorenih kontejnera, prepuna pacova “kapitalaca”, rečeno nam je, uz ilustraciju u fotografijama i kratkom videu.

Nije nebitno za znati, već pet-šest godina proces deratizacije javnih površina u Gradu Zenica radi firma iz drugog grada, po principu “najpovoljnije ponude”.

Rezultat tog rada najbolje vidimo u ovim kadrovima, kao i sličnim koje smo ranije dobijali  i dobijamo iz Blatuše, Odmuta, Lamele.

Stanje još bolje znaju oni koji moraju iz svog džepa plaćati naknadne, dodatne deratizacije.

Na kraju, do svih, pa i stanara okolnih zgrada je “po malo”. Pogledajte.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno

LM