Zabava

VIDEO+FOTO: Puna Arena pjevala sa Čolom tri sata u sav glas

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO+FOTO: Puna Arena pjevala sa Čolom tri sata u sav glas – Nakon sedam godina, Zdravko Čolić Čola se, na radost brojne publike u ovom gradu, ponovo vratio u Zenicu.

U dupke punoj Areni Zenica večeras je Zdravko Čolić otvorio solistički koncert, pjesmom “Produži dalje”. Publika je u sav glas otpjevala ovu pjesmu s jednom od najvećih zvijeda u regiji, a potom su se nizali hitovi “Mjerkam te, mjerkam”, “Čija je ono zvijezda”, “Živiš u oblacima mala”…

Muzičku večer u Zenici definitivno najbolja svirka na Balkanu posljednjih sedmica i mjeseci, u trajanju od više od tris ata organizovali su i ovaj put Dragana i Braco Berberović, vlasnici Beral musica.

Neprikosnoveni kralj popu muzike za sve generacije posebne emocije kod Zeničana je izvukao pjesmom “Noć mi te duguje” koja je izmamila dosta suza.

“Produži dalje”, “Esma”, “Gori vatra”, “Jedna zima s Kristinom”, “Krasiva”, “Tebe čuvam za kraj”, “Jedina”, “Javi se”, “Okano”, “Glavo luda” te brojni drugi hitovi za sve i svakoga izvukli su gromoglasne aplauze više hiljada posjetilaca u zeničkoj Areni “Husejin Smajlović”.

I bis je bio posebno emotivan, a prosto je nemoguće izdvojiti bilo koju od desetina starih i novih hitova, a neki od evergrina nastali su prije nego što se rodio značajan dio publike. Ovaj put u Areni, u glas, ruku pod ruku, pjevali su i viđeni su i Čolini vršnjaci, ali i tinejdžeri.

NA NAŠOJ FACEBOOK VIDEO STRANICI NALAZI SE DVADESETAK VIDEO INSERATA – KLIKNITE OVDJE I POGLEDAJTE

Pogledajte ovdje Čolin bis i tri pjesme na kraju koncerta “Kao moja mati”, te “Ti si mi u krvi”, te “Kuća puna naroda” kojom je i završen koncert.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno