Biznis

VIDEO+FOTO: Privredna komora ZDK- dodjela certifikata za master trenere u dualnom obrazovanju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U okviru Sporazuma o lokalnoj subvenciji, potpisanog između Privredne komore ZDK i organizacije GIZ, a uz saradnju sa Ministarstvom za obrazovanje, nauku, kulturu i sport ZDK, za potrebe implementacije aktivnosti koje imaju za cilj značajno unapređenje kapaciteta ove Komore za preuzimanje novih uloga u srednjem stručnom obrazovanju, kao i stvaranje pretpostavki za integraciju dualno orijentisanog stručnog obrazovanja u ZDK.

Budući da su mentori ključ uspješne praktične obuke srednjeg stručnog obrazovanja, važno je da ih obučavaju kvalifikovani i stručni master treneri, a to su polaznici edukacija koji su tokom 120 sati obuke, te napisanih završnih radova, danas polagali ispit pred komisijom, istakli su iz Privredne komore ZDK.

Više o današnjem događaju možete pogledati u video prilogu/izjavama aktera:

Ceremonija dodjele navedenih certifikata za master trenere održana je  u prostorijama Privredne komore Zeničko-dobojskog kantona.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno