Zenica

VIDEO+FOTO: Prijem za najbolje maturante zeničkih srednjih škola

Podijeli ovu vijest:

VIDEO+FOTO: Prijem za najbolje maturante zeničkih srednjih škola- Danas je u Velikoj sali Grada Zenica održan prijem za učenike koji su svoje kompletno školovanje završili odličnim uspjehom i bili oslobođeni polaganja mature.

Već godinama gradonačelnik Zenice organizuje ovaj prijem gdje sa prigodnom knjigom i novčanom nagradom budu nagrađeni najbolji učenici zeničkih škola, a ove godine njih 134 iz jedaneast škola bili su na ovom svečanom prijemu.

PROČITAJTE I:   FOTO: Skupština Saveza ratnih vojnih invalida paraplegičara FBiH održana u Zenici

“Ovo je budućnost Zenice I budućnost Bose I Hercegovine. Vidjeli ste koliko je te omladine najbolje u svojoj generaciji I ja se za Bosnu i Herceogvinu ne brinem. Ovo je skroman poklon grada, ali njima velika pažnja da ih grad prati i dalje će im omogućiti mnoge stvari kroz njihovo studiranje i zapošljavanje”, rekao je  gradonačelnik Kasumović.

PROČITAJTE I:   FOTO: U Zenici održana završnica projekta "Žena mora biti zdrava!"

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010