Zenica

VIDEO+FOTO: Pravni fakultet UNZE organizovao doček – Bronzani sa svjetskog takmičenja iz Beča dočekani kod kuće

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO+FOTO: Pravni fakultet UNZE organizovao doček – Bronzani sa svjetskog takmičenja iz Beča dočekani kod kuće – Svečani doček za tim Pravnog fakulteta koji je osvojio treće mjesto na svijetu na Vis Moot takmičenju u Beču

Danas je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Zenici upriličen svečani doček za tim Pravnog fakulteta koji je ostvario uspjeh nezamisliv na našim prostorima. U auli Fakulteta članove tima i trenere dočekali su prof.dr.sc. Damir Kukić, rektor Univerziteta u Zenici, prof. dr. sc. Enes Bikić, dekan Pravnog fakulteta, svi prorektori Univerziteta u Zenici, dekani, zaposlenici, saradnici i studenti Pravnog fakulteta, kao i mnogobrojni predstavnici medija.

„ Za mene lično potvrda sistemskog rada je činjenica da fakultet dvije godine zaredom uspijeva da bude u samom svjetskom vrhu. Ove godine su najbolji tim iz Evrope, bolji dakle od bilo kojeg tima iz Evropske unije. Kada gledate četvrtfinalne parove, šest timova je bilo onih kojima je maternji jezik engleski, a samo Moskva i Zenica su uspjele da uđu u tu elitu. Kao trener sam preponosan!“ istakao je prof.dr.sc. Zlatan Meškić glavni trener tima.

Učesnici takmičenja su prenijeli svoje utiske, iskustva, očekivanja i rezultate, a ono što su posebno istakli je to da sada svi znaju za Univerzitet u Zenici. Video+foto: UNZE / Derviša Zahirović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno