Zločini

VIDEO+FOTO: Pogledajte privođenje osumnjičenog ubice Canera Taylana

VIDEO+FOTO: Pogledajte privođenje osumnjičenog ubice Canera Taylana – Turčin Caner Taylan koji je osumnjičen za dvostruko ubistvo u Zenici pod jakom policijskom pratnjom priveden je u Ministarstvo unutrašnjih poslova ZDK u Zenici.

Taylan je dovezen iz Busovače gdje je nad njim zavedena kriminalistička obrada i to nakon što je uhapšen u mjestu Raško Polje.

Taylan  se sumnjiči da je jučer (13. januar) oko 10h izvršio krivično djelo ubistva, gdje su smrtno stradali Ramiz Odobašić i Arslan Mujić.

Podsjećamo, rano jutros policija je pronašla kombi kojim je Taylan pobjegao iz Zenice u mjestu Grablje kod Busovače. Nakon opsežne potrage Caner Taylan pronađen je u mjesto Raško Polje kod Busovače gdje je i priveden.

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova SBK su danas oko 13:45 uhapsili Taylana.

Prilikom hapšenja nije pružao otpor, a uz njega je pronađena određena količina novca i nož.

Nakon kriminalističke obrade u MUP-u ZDK Taylan će biti predat u nadležnost Tužilaštva koji će najvjerovatnije uputiti zahtjev za određivanje mjere pritvora.

FOTO: Jasmin Hadžić Blicko

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem