Zločini

Detalji hapšenja ubice iz Zenice: Pokušao napraviti skrovište, pronađeni novac i nož

Detalji hapšenja ubice iz Zenice: Pokušao napraviti skrovište, pronađeni novac i nož – Dok se čeka privođenje osumnjičenog ubice iz Zenice Canera Taylana, Klix.ba objavljuje detalje akcije hapšenja u mjestu Raško Polje kod Busovače.

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona su rano jutros u mjestu Grablje kod Busovače pronašli kombi kojim je Taylan pobjegao iz Zenice, nakon čega su cijelo područje detaljno pregledali s ciljem pronalaska osumnjičenog.

Policija je kontrolne punktove napravila duž magistralnog puta M-5, a policija je dežurala u automobilima te pješke patrolirala uz rijeku Lašvu.

Nakon samo nekoliko sati Taylan je uhapšen oko 13:45 i sproveden u PS Busovača.

Kako Klix.ba saznaje iz izvora bliskih istrazi, policijski službenici i inspektori od jutros su pratili Taylanove tragove, jer se nevješto skrivao. Tragovi su vodili do lokacije gdje je pokušao napraviti skrovište od drveća i naložiti vatru kako bi se ugrijao.

Prilikom hapšenja nije pružao otpor, a kod njega su pronađeni određena količina novca i nož.

Autor: E.Mehić

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem