Zabava

VIDEO+FOTO: Pogledajte cijeli nastup Zeničanke Adne Šestić u finalu Supertalenta 2018 – pobjednik Denis Barta

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO+FOTO: Pogledajte cijeli nastup Zeničanke Adne Šestić u finalu Supertalenta 2018 – pobjednik Denis Barta – Zeničanka Adna Šestić, za finalnu izvedbu u Supertalentu odabrala je pjesmu ”Kao u snu” Tonyja Cetinskog.

 Nakon sedam audicijskih i pet polufinalnih emisija te mnoštva nevjerovatnih talenata koje smo imali priliku upoznati kroz šestu sezonu Supertalenta, ove nedjelje gledatelje Nove TV u Hrvatskoj je dočekala spektakularna završnica showa.

Supertalent ima novog pobjednika, a to je Denis Barta.

”Treći put si me upropastila. Nekako je od prve emisije jasno da sam uvijek pod dojmom tvog nastupa, još nisam vidio kako ti osjećaš pjesmu koju pjevaš. Već sam rekao da trebaš pobijediti, vidjet ćemo što drugi misle o tome. Čuvaj to dobro u sebi”, rekao je ponosni Janko.

Martina je Adnin nastup komentirala u svom stilu.

”Ako su i postojali neki zli jezici, večeras si svima začepila usta” zaključila je, a Maja ju je opisala ko osobu koja se jednostavno svima mora svidjeti na prvu.

”Pjevaš kao jedna velika ljubav, zločin i strast”, pjesnički je njezinu izvedbu kometirao Davor Bilman.

Jesen je definitivno bila u znaku nevjerojatno talentiranih ljudi koji su s lakoćom osvajali i žiri i publiku. A onda je došao trenutak da napokon saznamo ko će ponijeti titulu najboljeg i kući otići s bogatom nagradom. Posljednja emisija donijela je najatraktivnije, najzabavnije i najnevjerojatnije nastupe do sada!

Od gotovo 400 tačaka s audicija, dvanaest najboljih posljednji put stalo je na pozornicu Supertalenta i nastupom do zadnjeg daha pokušalo uvjeriti gledatelje da su baš oni vrijedni pobjede. Osim laskave titule pobjednika šeste sezone showa, natjecatelj koji izbori pobjedu osvojit će i vrijednih 200 hiljada kuna.

Za titulu Supertalenta se ove nedjelje plesač Diego Siqueira, pjevačica Iva Augustinović, pjevačica Adna Šestić, harmonikašica Vanessa Jakac, glazbenik Denis Barta, pjevačica Elena Brnić, plesni klub Dance Queen, plesač Đulijano Jašarević, pjevač Filip Rudan, plesač Marin Čačija, crtač zatvorenih očiju Siniša Matijević te iluzionist Andrej Škedl.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno