Zabava

Na programu Multiplexa „Ekran“ Zenica, najbolja 3D avantura ove godine – “Aquaman”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na programu Multiplexa „Ekran“ Zenica, najbolja 3D avantura ove godine – “Aquaman” – Novi film Jamesa Wana, Aquaman,  bez velike sumnje spada u red najboljih fantastičnih avantura snimljenih posljednjih godina.  Bajkovite scene pod vodom koje oduzimaju dah i jesu najjače oružje Jamesa Wana,  koji nam je priredio nezaboravno iskustvo demistificirajući jednu od najvećih priča ikada, priču o Atlantidi.

Film je u mnogome vizuelna čarolija i samim tim nas uvlači u sebe otkrivajući i najtananije detalje napredne civilizacije koja je na granici da bude otkrivena, ali i da počne rat sa „površinskim“ svijetom. U filmu pratimo polučovjeka, polu – atlantskog heroja Arthura Curryja (Jason Momoa), kojem je majka kraljica Atlanna (Nicole Kidman) ostavila kao ostavštinu prijestolje podvodnog kraljevstva Atlantide. Međutim, Aquamanov polubrat Orm, koji je duboko razočaran činjenicom da prijestolje nije njegovo, kreće u osvajanje trona i rat protiv Aquamana.

Priča je nabijena akcijom, različitim malim sukobima i zapletima, a likovi su razvijeni i dovedeni do kraja, uključujući i negativce što priču uveliko čini još zanimljivijom i atraktivnijom.  Vizuelni efekti kroz cijeli film  jesu putovanje kojem se trebamo prepustiti i uživati u filmskoj magiji Jamesa Wana.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno