Nogomet

VIDEO+FOTO: Petev i Šehić najavili duel s Kazahstanom, iz FSBiH pojasnili smeta li zastava sa ljiljanima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra igra četvrti meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Zmajevi će na Bilinom polju ugostiti selekciju Kazahstana koja je u dosadašnja četiri meča osvojila dva boda, koliko ima i naš nacionalni tim, ali iz tri utakmice.

Jedine bodove u dosadašnjim kvalifikacijama Kazahstanci su osvojili u duelima sa Ukrajinom (2:2, 1:1), što svakako poziva na oprez selektora Ivayla Peteva i njegove izabranike.

– Moramo ući u utakmicu s više od 100 posto. Kazahstan je čvrsta i agresivna ekipa, pa je naš pristup jako bitan. Moramo ići na tri boda, utakmica traje 90 minuta. Siguran sam da su momci spremni da daju sutra sve za pobjedu – rekao je selektor Zmajeva, te naglasio kako će početni sastav odrediti tek na sutrašnjem sastanku pred utakmicu, a potom dodao:

– Svaka utakmica vrijedi tri boda, a mi moramo biti skoncetrisani da ih osvojimo.

Većina startera iz meča sa Francuskom odmaralo je u prijateljskom susretu protiv Kuvajta. Igrali su tek Hadžiahmetović, koji će duel sa Kazahstanom propustiti zbog žutih kartona, a priliku je dobio i Dennis Hadžikadunić.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno