Nogomet

VIDEO: U Maglaju kasni penal zaustavio Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Čelik nije uspio vezati treći uzastopni trijumf u Drugoj ligi FBiH grupa Centar.  Zeničani su u 4. kolu gostovali ekipi NK Moševac, a utakmica se igrala na gradskom stadionu u Maglaju pred nekoliko stotina gledatelja. Konačan rezultat glasio je 1:1. Nakon prvog poluvremena gosti su imali prednost, da bi domaći izjednačili duboko u sudijskoj nadoknadi.  Mahmutović je doveo Čelik u vodstvo, čuvali su gosti prednost do posljednjih momenata kada je za Moševac dosuđen penal koji je uspješno realizovan preko Krehmića.

Čelik sada ima sedam bodova i za vodećom Bosnom iz Visokog koja ima maksimalan učinak kasni pet bodova.  Na drugoj strani nakon uvodne tri pobjede Moševac je danas stigao do prvog remija te je sa 10 bodova drugoplasirana ekipa na tabeli. Sljedeću utakmicu NK Čelik igra u Zenici na Kamberovića polju, 11.09.2021. godine sa početkom u 16:30 protiv ekipe FK Famos Hrasnica u okviru petog kola Druge lige FBiH – Centar.

https://www.youtube.com/watch?v=KkTnKy7VJcs



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno