Biznis Zenica

VIDEO+FOTO: PERO-BAUCENTRI proslavili 27 godina uspješnog poslovanja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U četvrtak, 30. novembra 2023. godine, kompanija PERO Zenica d.o.o. je tradicionalnom zabavom u prostorijama restorana “TRUBADUR” proslavila 27 godina uspješnog poslovanja u Bosni i Hercegovini.

U pozdravnom govoru, vlasnik i menadžer firme, Mladen Perić, zahvalio se svim kupcima i partnerima na suradnji tokom svih ovih godina i zaželio im mnogo uspjeha i u sljedećoj. Istaknuo je da je ova godina za PERO bila rekordna, što je dokaz da kompanija uspješno odgovara brojnim izazovima na tržištu. Planovi za 2024. godinu su već napravljeni, a očekivanja su optimistična.

Ova prilika je obilježena i prigodnom donacijom Srednjoj muzičkoj školi u Zenici, ustanovi koja već gotovo 50 godina obrazuje generacije mladih muzičara na ovim prostorima, a uzbuđenje i radost ovog događaja dodatno su uveličale dvije muzičke tačke koje su izvele talentovane učenice nove generacije, Anja Udovčić (violina) i Naida Husejnagić (violončelo).

Za vrhunsku atmosferu proslave zaslužan je Romantic bend, uz čiju muziku su se do kasnih poslijepodnevnih sati zabavljali brojni prisutni prijatelji, partneri i radnici ove firme.

Dio atmosfere možete osjetiti i kroz galeriju fotografija i videozapis.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno