Ostali sportovi

VIDEO+FOTO: Odbojkaška akademija “Block Out” pripreme muške i ženske selekcije za novu sezonu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
VIDEO+FOTO: Odbojkaška akademija “Block Out” pripreme muške i ženske selekcije za novu sezonu – Za nepune tri godine postojanja Odbojkaška akademija “BLOCK OUT” Zenica kroz trenažni proces spremila je i mušku i žensku ekipu za sistem takmičenja.
 
Jedini zenički odbojkaški klub BLOCK OUT Zenica koji ima i mušku i žensku ekipu, koristi početak ljeta na najbolji mogući način.
Da bi spremni ušli u takmičarsku sezonu 2020/21 SUPERLIGU FBIH sa muškom ekipom, krenuli su sa treninzima na Kamberovića polju gdje, sa svojim trenerom, rade na povećanju snage i ukupne fizičke spremnosti, dok ženska ekipa se priprema za Regionalno takmičenja za prvaka FBIH u omladinskim konkurencijama.
“Sada nas očekuje dosta napornog rada i priprema za početak prvenstva”,rekao nam je Haris Hasanica, predsjednik Odbojkaškog kluba “Block Out” Zenica.
SAOPĆENJE ODBOJKAŠKI KLUB BLOCK OUT ZENICA


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno