Zenica

VIDEO+FOTO: Obilježen Dan škole KŠC “Sv. Pavao” Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Učenici, uposlenici, roditelji i gosti Katoličkog školskog centra “Sveti Pavao” Zenica danas su prigodnim programom i misom obilježili Dan škole.

Dan škole je na Dan obraćanja Svetog Pavla, zaštitnika ove škole.

Današnji program je započeo misom u crkvi Svetog Ilije Proroka, a nastavljen je svečanom akademijom u amfiteatru KŠC Zenica.

Pored predstavnika zeničkih župa, misi su prisustvovali gosti iz drugih Katoličkih školskih centara u Bosni i Hercegovini, predstavnici biskupije, a kao gost je bio je biskup Pero Sudar. Također, manifestaciji u amfiteatru škole prisustvovali su predstavnici privrednog, kulturnog i političkog života Zenice i Zeničko-dobojskog kantona, kao i direktori i ravnatelji drugih srednjih i osnovnih škola u Zenici.

Priredbu u amfiteatru su realizovali učenici KŠC Zenica u saradnji sa voditeljima sekcija i nastavnicima i profesorima, a kulturno-zabavni program uz prigodna obraćanja je uspješno realizovan.

Nakon programa priređeno je prigodno druženje u holu škole.

Kako je to izgledalo na misi, kao i izjavu ravnatelja i učenice škole, te program iz amfiteatra KŠC Zenica možete pogledati u videozapisu:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno