Zenica

Okončana velika potraga u Zenici: Policija pronašla nestalu maloljetnu štićenicu “Dom-porodice”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Trinaestogodišnja djevojčica Adla Mišić, štićenica ‘Dom-porodice’ iz Zenice, nestala je u ponedjeljak, 23. januara. Ovu informaciju za naš portal potvrdio je portparol MUP-a Zeničko-dobojskog kantona.

“Dobili smo prijavu od porodice. Naša ekipa je na terenu, traže je na lokaciji na kojoj sumnjanju da bi mogla biti”, potvrdio je Elvedin Fišek, portparol MUP-a ZDK. Njena sestra Esmeralda Mišić tvrdi da su obaviješteni policija i Centar za socijalni rad Zenica.

“Pozvali smo policiju i Centar za socijalni rad, oni su otišli da je potraže na nekim mjestima kako bismo eliminisali te mogućnosti”, izjavila je Esmeralda Mišić. Prijatelji i poznanici apel za pronalazak djevojčice dijele na društvenoj mreži Facebook.

Mole se svi građani ukoliko su vidjeli djevojčicu da pozovu 122!

UPDATE SRIJEDA 15 SATI:

Trinaestogodišnja Adla pronađena je danas popodne, potvrđeno je. Ovu infomaciju za naš portal potvrdila je njena sestra Esmeralda Mišić.

“Policija je pronašla Adlu. Živa je i zdrava”, kazala je Esmeralda.  Prema saznanjima portala, djevojčica trenutno daje izjavu u policiji.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno