Ljudi

Video+foto: Nakon što je naučio plivati, dječak-heroj Ismail rođen bez ruku vozi i biciklo!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Video+foto: Nakon što je naučio plivati, dječak-heroj Ismail rođen bez ruku vozi i biciklo! Sjećate se kad smo nedavno objavili priču o dječaku Ismailu Zulfiću, dječaku rođenom bez ruku, kako je naučio plivanje?

Podsjetite se, priča je objavljena OVDJE. Inače, Zenicablog je o sudbini porodice Zulfić i Ismailovom rođenju pisao prvi, OVDJE.

Danas sa vama dijelimo nove, radosne vijesti. Zahvaljujući dječakovom treneru Adnanu Zaimoviću, privatnoj ustanovi za predškolski odgoj SINDIBAD u Zenici (koji se, nakon što su Ismaila odbili državni vrtići, prihvatio objeručke dječaka bez ruku), entuzijazmu teta iz ove ustanove, ali i domaru Sindibada Abdelu Arnautoviću, Ismail je danas oprobao specijalno konstruisan bicikl za njega i – naučio voziti bicikl, ali i skateboard. Pogledajte foto i video.

Pogledajte:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno