Zenica

VIDEO+FOTO: Najava “Zenica Summer Fest 2023”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO+FOTO: Najava “Zenica Summer Fest 2023”- Ostalo je još deset dana do novog izdanja Zenica Summer Festa, a ove kao i proteklih godina svi posjetioci će imati priliku uživati u veoma kvalitetnom programu.

Festival ove godine počinje 4. augusta na Kamberovića polju, dok se završava 13. augusta velikim koncertom na Trgu Alije Izetbegovića. Za razliku od prošlogodišnjeg koji je trajao 23 dana, ovogodišnji festival će trajati deset dana.

U toku festivala planirano je 30 događaja, od kojih je pet predviđeno za djecu. Prema riječima organizatora svi mogu u ovih 30 manifestacija pronaći nešto za svoj ukus i dušu, a festival sa ovogodišnjim izdanjem postaje već sada tradicionalni dio ljeta u Zenici.

Na današnjoj press konferenciji nešto više o samom festivalu rekli su i predstavnici organizacionog odbora, kao i neki od učesnika festivala:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno