Naše

Video+foto: Most u Donjoj Vraci opet prijetnja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Most u Donjoj Vraci opet prijetnja za pješake – U septembru prošle godine Zenicablog je pisao o problemima mještana Donje Vrace, koji koriste most koji povezuje ovo i naselje Banlozi, gdje njihova djeca idu u školu.

Ubrzo nakon našeg, te pisanja drugih medija, izdvojeno je 34.000 KM za popravku poda mosta. Radovi su trajali dan-dva, a mještani su nas upozorili da osim zamijenjenih nedostajućih dasaka niko nije “primjetio” gdje uloženo 34.000 KM. Pogledajte OVDJE prošlogodišnji prilog. 

Ovih dana problem je aktueliziran, nakon što je nekoliko mještana zadobilo povrede propadajući kroz otvore i trule dijelove mosta. Kažu da ne žele čekati septembar i nastavu da bi ponovno alarmirali nadležne, jer će se to prokomentirati kao predizborna ucjena, ali ne žele ni da se dogodi nečija pogibja , da bi nadležni konačno popravili, na duži period, ovu “sramotu od mosta”. Uostalom, pogledajte video i foto galeriju.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno