Naše

VIDEO+FOTO: Miligram i MC Condor u humanoj misiji kao Djed-Mrazovi u “Dom Porodici”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO+FOTO: Miligram i MC Condor u humanoj misiji kao Djed-Mrazovi u “Dom Porodici” – Motoristi Moto kluba MC Condor i ove godine su uljepšali mališanima Dom porodice novogodišnje praznike, tako što su ih, obučeni u Djed-Mrazove, posjetili i darovali im novogodišnje paketiće.

Ove godine su im se pridružili Alen i Mili iz srbijanskog benda Miligram, koji će nastupiti na ovogodišnjoj Novogodišnjoj proslavi na Trgu Alije Izetbegovića, koju organizira RTV Zenica, uz podršku gradske uprave Grada Zenica.

Prijepodne i tokom dana Mili i Alen, te motoristi MC Condora su se družili na trgu sa Zeničanima, fotografisali, pjevali, a potom su prisustvovali priredbi koju su za njih priredili mališani dom porodice. pogledajte video zapise koje je danas UŽIVO sa lica mjesta u pet navrata emitovao Zenicablog, zahvaljujući Telemachu, partneru ovog novogodišnjeg projekta.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno