Zabava

Video+foto: Lovac i Ledena kraljica u Ekranu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Video+foto: Lovac i Ledena kraljica u Ekranu – U četvrtak 21.aprila, dan prije početka prikazivanja u SAD-u, počinje distribucija epskog akcionog spektakla LOVAC I LEDENA KRALJICA u više od 20 gradova i mjesta širom BiH: Cinema City Sarajevo, Ekran Zenica, Palas Banja Luka, Kaleidoskop Tuzla, Andrićgrad Višegrad, Kozara Prijedor, Theatre Busovača; te u mobilnim kinima prema sljedećem rasporedu:

23. april Teslić, Doboj, Bijeljina
24. april Čelinac, Doboj, Bijeljina
26. april Srebrenik
27. april Gračanica, Bugojno
28. april Tešanj, Bužim, Gradačac
29. april Zavidovići
29. i 30. april Brčko
od 12. maja u CineStaru Mostar i CineStaru Bihać

Otkrijte priču koja je bila prije Snježane u filmu „Lovac i ledena kraljica“. Chris Hemsworth i oskarovka Charlize Theron se vraćaju svojim ulogama iz „Snježane i lovca“, a pridružuju im se Emily Blunt i Jessica Chastain.

Fascinantni vizuelni efekti, raskošni kostimi i šminka, i uzbudljiva borba između dobra i zla ostavit će vas bez daha i ovaj film zasigurno svrstati u listu vaših omiljenih epskih avantura.

Kad rat za dominacijom eskalira između ove dvije kraljice, heroj koji će stati između njih bit će Freyin najelitniji lovac, Eric (Hemsworth). Uz pomoć ratnice Sare (Chastain) – jedine žene koja mu je zarobila srce – Eric će morati da pomogne Freyi da uništi svoju sestru, inače će Ravennino zlo vladati vječno.

Ovog proljeća saznajte ko će dobiti rat između dobra i zla u ovoj epskoj akcionoj avanturi „Lovac i ledena kraljica“.

Trejler filma možete pogledati ovdje:

Una Film

LOVAC I LEDENA KRALJICA (THE HUNTSMAN WINTER’S WAR)
U kinima od 21. aprila 2016.

Režija:           Cedric Nicolas-Troyan

Uloge:            Chris Hemsworth, Charlize Theron, Emily Blunt, Jessica Chastain, Nick  Frost, Sam Claflin, Rob Brydon

Žanr:              epska akciona avantura

Studio:           Universal

Otkrijte priču koja je bila prije Snježane u filmu „Lovac i ledena kraljica“. Kris Hemsvort (Chris Hemsworth) i oskarovka Šarliz Teron (Charlize Theron) se vraćaju svojim ulogama iz „Snježane i lovca“, a pridružuju im se Emili Blant (Emily Blunt) i Džesika Častejn (Jessica Chastain).  Teronova igra zlu kraljicu Ravennu, koja će izdati svoju dobru sestru Freyu (Blunt) na neoprostiv način. Time će zalediti Freyino srce za ljubav i osloboditi u njoj ledenu moć za koju nije ni znala da je posjeduje. Freya će se povući u kraljevstvo daleko na sjeveru gdje će podizati vojsku lovaca koji će biti njeni zaštitnici, a imat će samo jedno pravilo, a to je da se niko od njih ne smije zaljubiti međusobno.  Kad rat za dominacijom eskalira između ove dvije kraljice, heroj koji će stati između njih biće Frejin najelitniji lovac, Eric (Hemsworth). Uz pomoć ratnice Sare (Chastain) – jedine žene koja mu je zarobila srce – Eric će morati da pomogne Freyi da uništi svoju sestru… inače će Ravennino zlo vladati vječno. Ovog proljeća saznajte ko će dobiti rat između dobra i zla u ovoj epskoj akcionoj avanturi „Lovac i ledena kraljica“.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno