Nesreće

VIDEO+FOTO: Do jutra privremeno prekinuta potraga za tijelom Amara Kozlića

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO+FOTO: Do jutra privremeno prekinuta potraga za tijelom Amara Kozlića – Potraga za tijelom trećeg mladića, Amara Kozlića, privremeno je obustavljena do ujutro, potvrdili su za Zenicablog komesar MUP-a ZDK Semir Šut i komandir Specijalne policijske jedinice MUP-a ZDK Senaid Hasić.

Ronilački i drugi timovi Jedinice uz asistenciju pripadnika policija iz Srednjebosanskog i Zeničko-dobojskog kantona su, nakon lociranja i izvlačenja tijela dvojice stradalih mladića i vozila – VIJEST NA LINKU OVDJE, nastavili sa traganjem za trećim tijelom, za koje se pretpostavlja da ga je tok nabujale Lašve odnio nizvodno.

U poslijepodnevnim satima, zbog jake kiše i daljeg rasta nivoa vode, ali i nakon što su na terenu proveli desetak sati, izdata je naredba o privremenom povlačenju pripadnika MUP-a, uz neprekidno nadgledanje donjeg toka rijeke Lašve ka ušću u rijeku Bosnu, ali sa obale.

Kako nam je rečeno, nove potrage u vodi, na površini , kao i na obali, biće nastavljene u utorak ujutro sa maksimalnim kapacitetima i opremom MUP-a ZDK.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno