Zenica

Video+foto: Defile 1.275 zeničkih maturanata

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Video+foto: Defile 1.275 zeničkih maturanata – Zenicablog je jedini medij koji je danas i večeras bio sa maturantima jedanaest zeničkih srednjih škola UŽIVO, i to na Trgu BiH, Bulevaru i Trgu Alije Izetbegovića. Donosimo vam JEDINSTVENI 51-minutni video sa ove tri lokacije, kojeg je uživo na našoj Facebook stranici u LIVE streamu tokom tih nešto manje od sat vremena vidjelo više od 6.000 osoba.

Zenicablog vam prenosi i foto galeriju kolege sa najvećeg i najposjećenijeg bh. portala Klix, Elmedina Mehića. Uživajte – ovo je jedno mjesto za sve informacije iz Zenice.

Oko 1.270 maturanata sa područja Zenice i iz jedanaest zeničkih srednjih škola večeras je prošetalo ulicama u centru grada i proslavilo kraj svog srednjoškolskog obrazovanja.

U majicama odjeljenja i škola koje su pohađali, sa šaljivim i zanimljivim natpisima, zenički srednjoškolci su se okupili na Trgu BiH gdje su napravili fotografije za sjećanje, a potom uz muzičku pratnju Sarajevo Drum Orchestra kretali se ulicama grada, sve do Trga Alije Izetbegovića.

Ssvoju zabavu nastavili su na Trgu Alije Izetbegovića uz Unplugged Nesh i Six pack, te kratke govore predsjedavajućg Gradskog vijeća Nebojše Nikolića i prve među jednakima, predsjednice Vijeća srednjoškolaca Zenice, Ajše Luković.

Organizator programa su bili su Grad Zenica i Vijeće učenika srednjih škola u Zenici, dok je realizator Udruženje “Teatar”.

Za sve njih 5. maja će biti organizovani Dani otvorenih vrata Univerziteta u Zenici gdje će moći pronaći nešto za sebe, ako će školovanje nastaviti u svom gradu.

POGLEDAJTE ZENICABLOG VIDEO i Klix foto galeriju

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno