Nogomet

VIDEO+FOTO: Čelik u posljednjoj minuti sačuvao bod u Kaknju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO+FOTO: Čelik u posljednjoj minuti sačuvao bod u Kaknju – Brković u posljednjoj minuti spasio Čelik poraza od Mladosti – Nogometaši Mladosti i Čelika podijelili su bodove u Doboju kod Kaknja u 1. kolu Lige za opstanak odigravši neriješeno 3:3.

KLIKNI NA SLIKU ISPOD DA POGLEDAŠ VIDEO SA GOLOVIMA:

Loša reakcija odbrane Zeničana bila je kriv za gol domaćih već u desetoj minuti, a strijelac je bio Kuzmanović. Brkić je pet minuta prije odlaska na odmor postigao sjajan gol iz slobodnog udarca i tako udvostručio prednost Mladosti.

Već na otvaranju drugog poluvremena Čelik smanjuje rezultat. Rizvanović je igrao rukom, a sudija Husein Terzić je pokazao na bijelu tačku. Siguran realizator bio je Mahir Karić. U 76. minuti novi penal. Regoje je oborio Ramovića, a Brkić pogodio za vodstvo Mladosti od 3:1. Dilaver je uspio šest minuta prije kraja meča opet smanjiti prednost, a onda je u 90. minuti Brković pogodio za konačnih 3:3.

Txt+foto: KLIX



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno