Zabava

VIDEO+FOTO: Čarolija ljubavi Tonyja Cetinskog izmamila najiskrenije emocije zeničke publike

VIDEO+FOTO: Čarolija ljubavi Tonyja Cetinskog izmamila najiskrenije emocije zeničke publike – Regionalno poznati hrvatski pjevač Tony Cetinski večeras je u Gradskoj areni “Husejin Smajlović” u Zenici održao svoj prvi koncert u sklopu bh. turneje “Samo ljubav”, a već sutra pjevat će za posjetitelje u Sarajevu.

Cetinski je večerašnji, osmomartovski, koncert u Zenici otvorio pjesmom “Umirem”, nakon čega je uslijedila izvedba pjesama “Krik”, “Zbog nje”, “Onaj ko te ljubi”, “Kada žena zavoli” i brojne druge kojima je zagrijavao atmosferu u zeničkoj areni.

U pauzama između pjesama svim ženama je čestitao Međunarodni dan žena te poručio da je bilo veoma teško izabrati repertoar pjesama s obzirom da dugo nije nastupao u Bosni i Hercegovini.

Svaka njegova pjesma nagrađena je aplauzom i velikim ovacijama, publika je pjevala uglas svaki stih, a posebno emotivnom porukom obratio se publici prije pjesme koju je posvetio svojoj supruzi.

“Ako mislite da je lako biti žena pjevaća, nije. Ako mislite da je lako biti žena Tonyja Cetinskog, nije. Ako mislite da je bilo lako spasiti Tonyja Cetinskog, nije i upravo zbog toga ženi koja je to uspjela, posvećujem ovu pjesmu”, kazao je Cetinski te je otpjevao pjesmu “Ja ne znam nikog bolje od tebe”.

Posebne ovacije dobili su i njegovi gosti na večerašnjem koncertu Adna Šestić, Marko Bošnjak te pratnja na klaviru Amil Lojo.

Do kraja koncerta Cetinski je otpjevao još i “Budi uz mene”, “Ti si najbolje”, “Blago onom..”, a na čak dva bisa otpjevao je i “Opet si pobijedila”, “Zabluda”, “Kao u snu”, “General bez činova”, “23 prosinac” i “Zbogom odlazim”.

Muzička čarolija ljubavi u Zenici završena je velikim aplauzom, a nastavlja se na sutrašnjem koncertu u Sarajevu.

Tekst, foto i video: Elmedin Mehić/Klix

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem