Kultura

VIDEO+FOTO: Baton – promocija knjige Terorizam i njegovo finansiranje u Svijetu i BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Udruženje „Baton“ Zenica promovisalo knjigu “TERORIZAM” I NJEGOVO FINANSIRANJE U SVIJETU I U BOSNI I HERCEGOVINI

U sklopu planiranih aktivnosti za 2023. godinu, dok traju godišnji odmori i ljetne vrućine, Udruženje „Baton“ Zenica neumorno radi, tako smo u srijedu 02. augusta u prostorijama Gradske biblioteke Zenica promovisali osmu ovogodišnju knjigu pod nazivom: “TERORIZAM” I NJEGOVO FINANSIRANJE U SVIJETU I U BOSNI I HERCEGOVINI.

U pitanju je naučno istraživački privIjenac mladog Zeničanina mr.sc. Avdije Ramića koji živi i radi u gradu London, okrug Ontario, Kanada, koji osim što obnaša funkciju imama, hatiba i mualima u Bosanskom islamskom centru grada Londona, vrši dužnost višeg sudije u predmetima revizije drugostepenih presuda Suda grada Londona, te je predsjednik i član nekoliko školskih odbora što se cjelokupno može smatrati velikim ukazanim povjerenjem obzirom na kratak period od samog dolaska 2018. godine.

Važno je istaći da su na promociji su osim autora govorili i dr.sc. Asim Delibašić i dr.sc. Amir Ismić iz Zenice te mr.sc. Emir Hasanović iz Brčkog i ovim putem ponudili kroz interesantna razmatranja sociološki, historijski i teološki osvrt na ovu knjigu .

video link sa promocije

Predsjednik Udruženja “Baton” Zenica dr. sc. Amir Ismić



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno