Kultura

VIDEO+FOTO: Baton održao tribinu “Život i iskušenje prvih vjerovjesnika kroz prizmu čovječanstva danas”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U cilju resocijalizacije i kulturne afirmacije ratnih vojnih i civilnih invalida, svih učesnika i stradalnika rata, Udruženje “BATON” Zenica u utorak 07. juna 2023. godine u prostorijama Gradske biblioteke Zenica održalo je tribinu pod nazivom: „ŽIVOT I ISKUŠENJA PRVIH VJEROVJESNIKA KROZ PRIZMU ČOVJEČANSTVA DANAS“.

U sklopu tribine izlagač prof. dr. Nezir Halilović, voditelj Odjela za islamsku vjeronauku u Upravi za obrazovanje i nauku Rijaseta Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini, kroz izlaganje promovisao je i svoje dvije knjiga i to: Tajanstvene ličnosti iz Kur’ana i Tajanstvena mjesta u Kur’anu.

Autor je u dvosatnom izlaganju, plastično, kroz mnogobrojne primjere slušaocima predstavio komparaciju života, borbe, iskušenja i stradanja za vrijeme prvih Vjerovjesnika i početka života na zemlji.

Naredna tribina planirana je već naredni četvrtak 15. juna 2023. godine kada ćemo imati priliku ugostiti predstavnike Centra za mentalnu rehabilitaciju JU «Dom zdravlja» Zenica.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno