Zenica

VIDEO+FOTO: Apel stanovnika Srpske mahale

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO+FOTO: Apel stanovnika Srpske mahale- Našoj redakciji se javla sugrađanka sa apelom da se na neki način riješi problem s kojim se suočavaju mještani Srpske mahale.

“Pozdrav, u nadi da će medijski glas pomoći rješavanju problema lokalne zajednice kao odgovoran i savjestan građanin koristim priliku da Vas upoznam sa stalnim problemom Srpske mahale.
Naime u proteklom periodu Centar za socijalni rad Zenica i policija su upoznati sa navedenim slučajem međutim problem nisu riješili dugotrajno nego je problem ostao aktivan i konstantno traje. Suština ovog mog javljanja nije primarno ni otpad, ni neki drugi problemi već izričito naša sigurnost. Navodno osoba koja se nalazi na videozapisu koji vam šaljem je deportovana iz SAD-a zbog krivičnih djela,a već je boravila i na psihijatriji u KB Zenica. Veliki broj nas u komšiluku osjeća da ova osoba predstavlja prijetnju za sigurnost i nadam se da će nadležni što prije pronaći model da adekvatno zbrinu ovog čovjeka i pomognu mu” navela je naša čitateljka.

Na videu koji nam je poslala sugrađanka vidi se osoba koja na krovu razbija crijepove, a na fotografijama je uočljiva velika deponija smeća oformljena oko ove kuće. Nadamo se da će nadležni, koji su prema riječima sugrađanke, informisani o problemu s kojim se suočavaju stanovnici Srpske mahale, naći neko rješenje.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno