PERO Zenica
Nogomet

VIDEO: “ZMAJIĆI” MEĐU ELITOM – Pogledajte kako je BiH pobjedila Andoru

VIDEO: “ZMAJIĆI” MEĐU ELITOM – Pogledajte kako je BiH pobjedila Andoru – Juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine pobjedom 2:1 protiv Andore je izborila elitni krug kvalifikacija za Europsko prvenstvo.  Izabranicima Tonija Karačića je bio potreban samo bod za potvrdu prolaska, ali oni ništa nisu prepustili slučaju i slavili su. Za 1:0 je pogodio Ćatić u 41. minuti igre, a rezultat je pogotkom iz jedanaesterca povećao Čeliković u 53. minuti.

Andora je uskoro uspjela smanjiti zaostatak, strijelac s bijele točke u 55. minuti je bio Fernandez, ali su ostali s igračem manje u 79. minuti i nisu uspjeli do novog pogotka. Isključen je Grau Samper. Francuska je prva u grupi 11 sa sedam bodova, jednim bodom više od druge BiH. Gruzija ima dva osvojena boda, a posljednja Andora jedan.

______________
FB Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Zenicablog - KOMENTARIŠITE GORNJI ČLANAK pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Zenicabloga zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!
 
loading...