Nogomet

VIDEO: “ZMAJIĆI” MEĐU ELITOM – Pogledajte kako je BiH pobjedila Andoru

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: “ZMAJIĆI” MEĐU ELITOM – Pogledajte kako je BiH pobjedila Andoru – Juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine pobjedom 2:1 protiv Andore je izborila elitni krug kvalifikacija za Europsko prvenstvo.  Izabranicima Tonija Karačića je bio potreban samo bod za potvrdu prolaska, ali oni ništa nisu prepustili slučaju i slavili su. Za 1:0 je pogodio Ćatić u 41. minuti igre, a rezultat je pogotkom iz jedanaesterca povećao Čeliković u 53. minuti.

Andora je uskoro uspjela smanjiti zaostatak, strijelac s bijele točke u 55. minuti je bio Fernandez, ali su ostali s igračem manje u 79. minuti i nisu uspjeli do novog pogotka. Isključen je Grau Samper. Francuska je prva u grupi 11 sa sedam bodova, jednim bodom više od druge BiH. Gruzija ima dva osvojena boda, a posljednja Andora jedan.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno