Biznis

VIDEO: Zmajevi u novoj reklami BH Telecoma

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: Zmajevi u novoj reklami BH Telecoma – Dugogodišnju uspješnu saradnju BH Telecom i Nogometni savez BiH krunisali su snimanjem nove reklame u kojem bh. fudbaleri ne mogu odoljeti bezgraničnoj priči i surfanju. Raspoloženi bh. fudbaleri Pjanić, Bešić, Šunjić… predvođeni selektorom Robertom Prosinečkim, kao i ekipa BH Telecoma uživali su u snimanju novih kadrova za „Pun pogodak“! Dobra energija na snimanju spota zaokružena je osmjesima malih statista fudbalera i fudbalerki.

“Naša saradnja sa sportskim kolektivima u BiH je upravo ono što nas izdvaja od ostalih te ćemo i u budućnosti sarađivati uspješno.”, izjavila je ovom prilikom PR menadžerica BH Telecoma, Nađa Lutvikadić-Fočo.

“Moja priča.” je novi korporativni slogan koji prati novi vizuelni identitet i kako poručuju iz BH Telecoma ponosni su što su ovu pozitivnu priču započeli sa našim najboljim bh. ambasadorima, našim Zmajevima.

Spot možete pogledati na Facebook stranici BH Telecoma:

MOJA PRIČA



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno