Zabava

VIDEO: Zeničanka dignula na noge cijeli studio NOVE TV – Ušetala je vrlo nesvjesno jedna mala diva!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: Zeničanka dignula na noge cijeli studio NOVE TV – Ušetala je vrlo nesvjesno jedna mala diva! – Apsolutna zvijezda pete epizode Supertalenta bila je mlada Adna Šestić (19) iz Zenice koja je izvedbom pjesme ‘O jednoj mladosti’ Josipe Lisac ostavila sve bez daha, a od Janka Popovića Volarića dobila je zlatni gumb i tako se direktno plasirala u polufinale showa.

– Ušetala je vrlo nesvjesno jedna mala diva koja ni ne zna da je diva! Jedna mala diva koja je uspjela spojiti jazz, soul, sevdah i unijeti jednim dijelom sebe. Ja sam jako sretna da nam je Adna došla u Supertalent – rekla je najstroža članica žirija, Martina Tomčić.

– Prvo si nas dobila simpatičnošću, onda si dala toj nevjerojatnoj pjesmi stvarno nešto svoje i u emotivnom i u glasovnom smislu. Mene si dirnula i hvala ti! Nevjerojatna skromnost i pristojnost, baš si nas kupila, ja mislim da ćeš ti pobijediti – oduševljen je bio Janko Popović Volarić. Komplimente nije štedio ni Davor Bilman koji je rekao:

– Mogu reći da si ti željezo u kamenom dobu ili električni automobil u vrijeme konjskih zaprega, a da toga nisi ni svjesna. Imaš apsolutnu podlogu za to da budeš diva!

Cijeli članak na LINKU



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno