Zabava

Multiplex Ekran najava: tri nova filma od 18. oktobra u kinu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Multiplex Ekran najava: tri nova filma od 18. oktobra u kinu – Napeta akcija sa Markom Walbergom na čelu “22MILJE”, porodična avantura za sve generacije “CHRISTOPHER ROBIN” i animirana 3D avantura za najmlađe “TOM I BOB: MISIJA SPAŠAVANJA SVIJETA” od 18. oktobra na programu Multiplexa Ekran Zenica

22 MILJE

Peter Berg, redatelj filmova Pakao na horizontu i Jedini preživjeli donosi novi akcijski spektakl s Markom Wahlbergom i Johnom Malkovichem u glavnim ulogama. James Silva (Wahlberg) je operativac najcjenjenije i najneshvaćenije jedinice CIA-e. Uz pomoć tajnog tima komandosa, Silva mora osigurati i prevesti do sigurne lokacije metu koja ima informacije bitne za život svih. Hoće li uspjeti u svojem naumu? Koga će žrtvovati kako bi uspio? Špijunske igre su nemilosrdne.

Termini projekcija svaki dan od: 
18:00 i 20:15 sati 

Trailer filma “22 MILJE” možete pogledati na linku:

CHRISTOPHER ROBIN

U toploj Disneyjevoj priči Christopher Robin, mladi dječak koji se upustio u brojne avanture u pratnji odlučnih i simpatičnih plišanih životinja (Winnie Pooh), odrastao je i pogubio se na životnom putu. Njegovi voljeni prijatelji iz djetinjstva zakoračit će u ljudski svijet i pomoći Christopheru da probudi zaigranog dječaka u sebi.

Termini projekcija svaki dan od: 18:30 sati
Dodatni termini subotom i nedjeljom od: 12:30, 14:30, 16:30 i 18:30 sati

Trailer film „Christopher Robin” možete pogledati na linku:

TOM I BOB: MISIJA SPAŠAVANJA SVIJETA (3D)

Pedantni dabar Bob vodi vrlo uredan život. Vrijedan je: vježba svako jutro, radi u svojoj

bašti, melje žito u svom mlinu i sprema košnice za gospodina Medvjeda. Njegov život se dramatično mijenja kad mu na vrata pokuca mačak Tom i useli se kod njega usred noći. Mačak je nemirno stvorenje koje stalno traži nove pustolovine. Jednog dana, dok posmatra nebo, Tom ugleda

vatrenu loptu koja juri nebom i pada na zemlju. Ispostavlja se da je to svemirski brod sa malim vanzemaljcima koji se zovu Zaka, Zik i Zuk. Oni bježe od Grebatora čiji je zadatak da love nove forme života i dovedu ih na svoju planetu. Tom i Bob kreću u opasnu avanturu da bi spasili tri vanzemaljca, ali i svoje prijatelje iz šume gospodina Medvjeda, Žirafu, Pingvina i Slona od opasnih Grebatora.

Termin projekcija subotom i nedjeljom od: 11:00 i 13:00 sati

Trailer film „Tom i Bob: Misija spašavanja svijeta (3D)” možete pogledati na linku:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno