Naše

VIDEO: Zeničanin Dado Ruvić autor najboljeg video rada dronom na takmičenju Balkan Vibe

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: Zeničanin Dado Ruvić autor najboljeg video rada dronom na takmičenju Balkan Vibe – Tekstom “Congratulations to Dado Ruvić on winning 1st prize in our Autumn/Winter Multimedia Contest with his drone category entry “The Mehmed Paša Sokolović Bridge” portal BALKAN VIBE je objavio da je naš sugrađanin i saradnik ovog portala, prvi čovjek produkcije Dron.ba DADO RUVIĆ osvojio prvu nagradu na njihovom polugodišnjem takmičenju za najbolji snimak dronom.

Inače, Balkan Vibe je birao najbolje snimke, fotografije, najbolje snimke dronom i najbolju dron-fotku, a ostale laureate i nagrađene pogledajte OVDJE.

Ako ste među rijetkima koji su propustili da pogledaju ove fascinantne snimke, učinite to odmah, a onda vam preporučujemo da posjetite www.dron.ba i pogledate uratke među kojima je značajan broj onih iz našeg grada, ali i cijele BIH i regiona. Uživajte.

Po prvi put, takmičari su imali priliku da prikažu svoje iskustvo prilikom putovanja širom Balkana, te da učestvuju sa jedinstvenim multimedijalnim sadržajem u tri kategorije: fotografija, video i dron snimci.

Kroz pristiglih 430 prijava, prikazane su ljepote i turističke atrakcije iz Bosne i Hercegovine, Albanije, Crne Gore, Hrvatske, Kosova, Makedonije i Srbije.

Balkanvibe Autmn/ Winter Multimedia Contest je održan po prvi put na prostoru Balkana s ciljem da se prikažu turističke ljepote i potencijali kroz objektive domaćih i stranih turista koji su boravili u jednoj od navedenih destinacija.

Značaj pomenutog takmičenja se ogleda u kreiranju pozitivne percepcije i poboljšanju promocije Balkana kao interesantne i poželjne destinacije, prepune prirodnih ljepota i historijskog nasljeđa.

Stručni žiri sačinjen od poznatih fotografa, Jim Marshall – ujedno i glavni urednik na Balkanvibe platformi, Adnan Bubalo i Imrana Kapetanović, je ocjenio pristigli sadržaj iz cijelog regiona i odabrao pobjednike iz svih kategorija.

 

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno